04-06-2017 Frequenties

Grappig, dat StopUMTS nu een artikel plaatste, waarbij werd aangetoond, dat bij muizem de hoge frquenties niets doen, maar de lage freqiuenties wel degelijk een effect hebben.

Dat is wat ik al geruime tijd stel.
Hoge frequenties, van Radio Frequente golven zijn niet gevaarlijk. De kneep zit hem in de laagfrequente aanweige componenten.

Frequenties tussen 5kHz en 10-30MHz, het zg middenfrequente gebied.
Het heeft volgens mij daarom weinig zin om hoogfrequente straling te meten.
Veel belangrijker is om de genoemde middenfrequente frequenties te meten, omdat die veel meer biologisch actief zijn.

Veel bioresonantie apparatuur werkt al met frequenties tussen 2 Hz en 10kHz, sommige tussen 30kHz en 1MHz.

Non Linear diagnostic Systems werken met frequenties tussen 1,8Hz en 8,2Hz, waarbij deze frequenties via een speciale hoofdtelefoon worden toegediend.
Werkt perfect!

 

21-06-2017 Deals

Gezien de huidige politieke situatie in Nederland, een kabinetsformatie, met een politicus, die veel zaken in achterkamertjes placht te regelen, wil ik toch op volgend artikel wijzen.

Op de vooravond waarop de zg. Turkijedeal aan de EU werd bekendgemaakt, bleek Angela Merkel tesamen met Mark Rutte een deal gesloten te hebben met de Turkse premier Ahmet Davutoglu. Daarin werd overeengekomen, dat jaarlijks tussen 150.000 en 250.000 Syrische migranten vanuit Turkije door de EU zouden worden opgenomen. Dit zelfs als de influx van migranten sterk zou afnemen.
Deze overeenkomst werd echter niet aan de andere partijen in de EU medegedeeld.

Om die reden is Merkel er zo op gebrand dat andere lidstaten ook hun deel opnemen, omdat anders Duitsland en Nederland daaar voor zouden opdraaien.
Enfin, lees zelf maar.
Dit is nieuws wat men in Nederland niet brengt, en wat de Amerikanen verschrikkelijk vinden, omdat wij door dergelijke bronnen (RT.com en Sputniknews.com en Russia-Insider.com) de achterliggende feiten te zien krijgen.
Hierdoor krijgt men een veel beter overzicht van wat er feitelijhk overal aan de hand is, welke politieke spelletjes er gespeeld worden, en dat deze aardkloot in feite een vergeven vuile boel is.

https://www.rt.com/news/380581-merkel-turkey-refugee-deal/

 


26-06-2017 Off-Topic

Het is weliswaar off-topic, maar ik vind beide PDF's de moeite van het lezen waard.

Gold.pdf gaat over goud, wat door banken als onderpand voor de munteenheid wordt gebruikt.
Het ziet er naar uit, dat landen als China, Rusland en enkele andere landen massaal goud opkopen, terwijl de USA enkel nog goud in de verkoop doet.
Enige tijd terug was er al een melding dat de Duitsers bij het ophalenh van hun eigen goud in de VS een ander goud terugkregen. Nederland laat ook braaf zijn goud in de VS gestald blijven. Of het er nog wel is?

HSE.pdf gaat over de bijen-honingraten van Grebennikov.
Zoals ik al eerder heb beschreven, geven lege honingraten een bepaalde energie af, wat ik ook heb aangetoond. Zie: http://www.minderstraling.nl/Pagina055.html helemaal onderaan.
Longitudinale golven spelen hier duidelijk een grote rol.
Het artikel Elektrosmog.pdf is interessant ook in dit opzicht

 

06-07-2017 Gevoeligheid

Ik moet weer een ander probleem signaleren.

Een aantal elektrosensitieve personen, die erg gevoelig waren voor de *normale* elektrosmog, en hun immuunsysyteem dusdanig hebben kunnen versterken, o.a. met mijn 30 puntenplan, eraren nu helemaal geen hinder meer van zendmasten, DECT en Wifi, behalve wanneer iemand naast hen staat met een bepaalde smartphone. Niet alle smartphones hebben dat.

Dat is opzich zeer positief.

Maar nu treedt een bepaalde gevoeligheid op voor subtiele energiën.

Mijn nieuwe computer heeft al een bepaalde elektrosmog-arme voeding.
Aan de voorzijde achter het klapdeurtje bevindt zich een tralievenster, voorzien van een stoffilter. Daarchter bevindt zich een ventilator.

....

Het stoffilter in het tralievenster heb ik vervangen door het A2000 glasweefsel.
De elektrische en magnetische velden zijn nu verwaarloosbaar, evenals de longitudinale golven.

Wij hebben een Schungit bol van 20 cm, die in het begin weldadig aandeed, maar na verloop van tijd tegendraads begon te werken. Verbannen.

De Dooozz werkte ook tegenmdraads en veroorzaakte zelfs klachten. Op mijn melding dat hij gratis is af te halen heeft niemand gereageerd.


Voor een proe heb ik een Djedd Pilar, die energie afgeeft.
..Iets van 12 cm hoog.
Gaf veel te veel energie en veroorzaakte klachten. Verbannen.

Met honingraten heb ik enkele proeven genomen, zie HSE.pdf (26-06), en de bioenergie zichtbaar gemaakt.
In het begin was dat een weldaad, en we hadden ze boven onze stoelen gehangen. Maar op een gegeven moment was dat teveel.
Ik had er een nog op mijn kamer tegen de muur hangen, maar die gaf toch nog klachten.
Plaatsing boven op de boekenkast, gaf ook nog klachten (hartkloppingen) in de woonkamer door een betonnen muur heen. Verbannen.

Van veel stenen wordt beweerd dat ze genezend kunnen werken.
Zo werd er beschreven dat bijvoorbeeld rozenkwarts goed voor het hart zou zijn. Enfin, een rozenkwarts omgehangen, maar je wilt niet weten wat een ellende dat veroorzaakte.

Met mijn Hunter NLS systeem kan men precies zien welke steen voor welk orgaan geschikt is. Het dragen van zo'n steen voor enkele dagen kan dan goed zijn.
Maar alles met mate!

Met deze voorbeelden wil ik maar aantonen dat er energiën zijn, waarmee men toch moet oppassen. En zeker bij erg gevoelige personen.

Ik heb er nog geen oplossing voor.

 

30-06-2017 Krankheitserfinder

Krankheitserfinder

06-07-2017 IoT

Ja, we kunnen niet meer zonder.
Iot, ofwel Internet of Things.
Alle apparaten dienenradiografisch aangestuurd te worden. *Schat staat de Bokma koud?*

Men wil het ons allemaal door de strot duwen.

Als je kijkt op het Antenneregister kun je zien, dat veel NB-IoT zenders de afgelopen maand in gebruik zijn genomen. Ze gebruiken de frequentie 954.703MHz.
De uitrol van IoT is dus begonnen.

Er zijn al personen die er last van ondervinden, bijvoorbeeld irritante geluiden.

Ik dacht meteen aan een interferentie.
Een tijd geleden was er in 't Harde een GSM900 zendmast geplaatst. Prompt werkten vele afstandsbedieningen niet meer. Zelfs ondergronds geparkeerde auto's wilden niet meer.

Pas nadat de mast, na veel gesoebat verplaatst werd, waren de problemen opgelost.
In Duitssland op de Autobahn staat bij een bepaalde Raststätte steeds een wagen van de Wegenwacht, om gestrande auto's op de parkeerplaats zo'n 10-20 meter te verslepen, waarna ze wel weer willen starten.
Toen wij nog in Rotterdam woonden, was er ook zo'n plek voor ons flatgebouw, waar bepaalde auto's weigerden te starten. Enkele meters verder lukt dat wel weer.
In Amsterdam was er ook een probleem met een randleiding voor hoortoestellen na ingebruikname van een UMTS zender.

In eerste instantie dacht ik dat interferentie met LTE in het spel was, maar dat bleek minder het geval. Het bleek UMTS900, dat stlletjes in gebruik genomen was.
De zendmasten met NB-IoT bevatten eventueel GSM1800, UMTS en LTE, maar geen GSM900 meer.
Maar UMTS900 werkt op 957.4MHz, en LTE op 950MHz.
NB-IoT werkt op 954,703MHz. Dat ligt daar net tussen in, en direct ernaast.

Gezien het feit dat er overal dekking is met GSM900, en de download daarvan ca. 945MHz van T-Mobile, lijkt het niet onaannemelijk dat er interferentie kan optreden met IoT signalen van 954.703MHz.

Nee, je wordt er niet vrolijker van

 

26-07-2017 Interferentie

Aanvullend op mijn posting over IoT, waarin ik van mening ben, dat de nabijgelegen UMTS900 zender met 957.4 MHz interferentie kan veroozaken op de ook nabijgelegen zender NB-IoT met frequentie 954,703 MHz het volgende.
Het verschil is slechts 2,7 MHz. Dit op een bandbreedte van 2x15MHz.
Dat is vragen om problemen.

Edward S. Boyden, co-director M.I.T. Center for Neurobiological Engineering heeft in het vakblad Cell zijn proeven met muizen gepubliceerd, met als doel om diep gelegen plekken in de hersnenen te kunnen stimuleren, zonder invasief te zijn, maar met interferentie.

De hersencellen reageren alleen op een elektrisch veld met een lage frequentie, het equivalent van lage tonen in muziek. Elektrische golven met een hoge frequentie doen ze niets, die laten ze passeren. Een beetje zoals een autoruit alleen bij bepaalde tonen uit de subwoofer begint mee te trillen.

Zo heeft men twee verschillende bronnen bronnen gebruikt.
Brengt men bijvoorbeeld twee bronen van 200Hz en 210Hz tesamen, dan ontstaat interferentie in een klein beperkt gebied van 10 Hz, en dat is genoeg om hersencellen te activeren.
Dat is wat Boyden met succes heeft gedaan op muizen.

http://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(17)30584-6?dgcid=cell.com-slider_referral_cell-slider-boyden

Een interview met Boyden:

How the Brain Is Computing the Mind
https://www.edge.org/conversation/ed_boyden-how-the-brain-is-computing-the-mind

 

12-07-2017 Cannabis sigaretten

In de uitgebreide bibliotheek van mijn Vector NLS systeem maak ik zelf homeopatisch Cannabis Sativa. Werkt goed.

Nu lees ik dat in Zwitserland Cannabis sigaretten gewoon officiëel te koop zijn.
Zelfs in de Supermarkt, voor $ 20,-
http://www.heimatzigaretten.ch/

https://on.rt.com/8hnk

 

Nieuws De website wordt steeds aangepast.
Via het engelse vlaggetje komt men op de engelse pagina's. **********************************************************************************************************************
Kijk ook eens op www.stopumts.nl voor nederlands nieuws,
maar ook voor Vlaams en Internationaal nieuws. www.beperkdestraling.org geeft geen vlaams nieuws meer en is ook niet meer objectief. Vlaams nieuws zie StopUMTS.nl
Men is niet in oplossingen geinteresseerd, en brengt enkel rampspoed meldingen..

21 -06 -2017: Is deze pagina opgeschoond en opgeruimd

Ouder nieuws staat nu op Pagina 11a.html en Pagina11b.html en Pagina11c.html en Pagina11d.html en Pagina11e.html en Pagina11f.html en Pagina11g.html , Pagina11h.html en Pagina11k.html en Pagina11m.html en Pagina11n.html en Pagina11o.html en Pagina11p.html en Pagina11q.html en Pagina11r.html en Pagina11s.html en Pagina11t.html en Pagina11u.html enPagina11v.html en Pagina11w.html en Pagina11x.html en Pagina11AA.htm en Pagina11BB.html en Pagina11CC.html en Pagina11DD.html en Pagina11EE.html en Pagina11FF.html en Pagina11GG.html en Pagina11HH.html en Pagina11II.html en Pagina11KK.html en Pagina11LL.html en Pagina11MM.html en Pagina11NN.html en Pagina11PP.html
Pagina11QQ.html en


Het voorlaatste staat op Pagina11RR.html

Home | Nieuws | Feiten | Appell's | het bitje | Elektrosmog | Symptomen | DECT | ClaeSmog | Longitudinale |

Info | SBM-2015 | Bouwbiologisch huisonderzoek | Literatuur | Alternatief | Kontakt | Personen meten |

Google Web www.milieuziektes.nl

28-09-2009 Niet hoog- maar laagfrequent gevaarlijk Het is al langere tijd mijn overtuiging dat niet de hoogfrequente draaggolven van de mobiele telefonie de gevarenbron zijn, maar veel meer de laagfrequente informatie welke zich daarop bevindt.
Dat kan zijn in de vorm van modulaties (de digitale in stukjes gehakte informatie( evenals ander vuil.Ik ben hierover in kontakt met enkele wetenschappers, waaronder ook Andrew Goldsworthy, die mij op 23-09 een van zijn reacties, als open brief, mailde.

Afgezien van het feit, dat er in mijn geluidsopnames (zie Info) geen plaats is voor enig hoogfrequent signaal, en elektrosensibelen bij het aanhoren ervan dezelfde verschijnselen ervaren als bij de echte bron, heb ik gemerkt bij de vele metingen, dat de signalen van mobiele telefonie ook veel *VUIL* bevatten.

Vaal zijn dat signalen in het VLF gebied. Dat heb ik kunnen meten bij radarsignalen, UMTS signalen en nu ook bij GSM/UMTS signalen.
Dat was onlangs in een woning, evenals in de tuin zeer sterk aanwezig.
Dat zijn ruimtelijke signalen, waar men in feite weinig tegen kan ondernemen. (Bepaalde filters werken alleen in het elektriciteitsnet, maar niet daarbuiten!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


10-08-2017 Weetjes

In Canadese supermarkten heeft men de eerste GMO zalm gebracht.
Er is nogal wat weerstand, want deze GMO zalms heeft nog geen speciale etikettering of labeling.

Deze GMO zalm is volwassen niet na de gebruikelijke 30 maanden, maar reeds na 18 maanden, en ze worden twee maal zo groot, en gebruiken 20-25% minder voer per gram nieuw vlees.
https://on.rt.com/8jz4

De Canadezen die deze GMO zalm nuttigen worden gezien als *Guinea pigs*.
Het is nog helemaal de vraag hoe het de consumenten verder zal vergaan. Worden zij, of hun kinderen ook tweemaal zo groot, en op halve leeftijd ook volwassen.

 

In India hebben wetenschappers zo'n 505 soorten rijst onderzocht en gevonden dat er bij een negental soorten op een bepaalde grond, veel zilver in hun aleuron laag van de korrel zit.
Van 1 kg Garib-sal rijst kan men 15 mg zilver extraheren.
https://sptnkne.ws/fgeC


En een heel speciale:
https://tinyurl.com/y9b899rm