De ClaeProtect is 5 ml en de ClaeSmog is 2 ml.

Home | Nieuws | Feiten | Freiburger Appell | het bitje | Elektrosmog | Symptomen | DECT |

Info | SBM-2015 | Bouwbiologisch huisonderzoek | Literatuur | Alternatief | Links | Kontakt |

Hierboven een meetcurve volgens gemeten Electromagnetic Radiation bij een *normale* persoon.
De tolerantie ligt bij 0,049-0,167; daarbinnen hoort men te blijven:

03-09-2011 waarde: 0,250
02-10-2011 waarde 0,203
09-10-2011 waarde 0,176
20-10-2011 waarde 0,056

Duidelijk is te zien, dat de invloed van de ClaeSmog in het begin langzaam is, en pas later sneller begint te werken.

Uitleg: ClaeSmog (dd. 22-03-2012)

De meeste elektrosensitieven hebben een beschadigd immuunsysteem, en wanneer men er in slaagt dit weer te repareren, neemt de gevoeligheid voor elektrosmog af.

De ClaeSmog is zo bedoeld om een beschadigd immuunsysteem te repareren.
De werking berust op de Royal Rife frequentietherapie, met gebruikmaking van *longitudinale golven*, welke Nikola Tesla al beschreef, maar door veel wetenschappers niet begrepen worden.
De ClaeSmog doet niets aan de elektrosmog, dwz. aan de meetbare transversale golven.
Door haar longitudinale golven kunnen er wel *ontstorende* effecten optreden, wanneer hij direct op een elektrosmog bron geplaatst wordt.

Het grootste effect treedt op wanneer de ClaeSmog op de huid gedragen wordt.
Vrouwen kunnen hem met een koordje aan een bh-bandje bevestigen.
Mannen kunnen hem op de zonnevlecht dragen.

Zo worden een aantal parasieten, wormen, virussen, etc. aangepakt, die daarbij een aantal
toxines laten vrijkomen.
Daarom dient men veel water te drinken. Het effect is merkbaar aan verandering van zweet en urine.
Wanneer u nog weinig aan ontgiften (detox) heeft gedaan, kan het gebeuren dat er op te korte tijd teveel toxines vrijkomen, die het lichaam niet op tijd kwijt kan. Er treden dan zg. Herxheimer reacties op. Net als bij homeopatische middelen; als het aanslaat kunnen de symptomen even erger worden, waarna de werking plaatsvindt.
Daarbij kan men hoofdpijn, darmklachten (diarree), etc. ervaren.
In dat geval dient men de ClaeSmog een of meerdere dagen op bijvoorbeeld een meter afstand van het lichaam te leggen, opdat het lichaam toch aan de ClaeSmog kan wennen, maar niet de intense werking ervaart.

Het is gebleken dat huisgenoten kunnen *meeliften* op het effect van de ClaeSmog.

Denk er om, dat de ClaeSmog het laatste punt van het 30 puntenplan is.
Dat is op aanvraag verkrijgbaar.
Ontgiften is een belangrijk punt, plus het innemen van vitamines en andere voedingssupplemeten.
Gebleken is, dat de ClaeSmog tijd nodig heeft om zijn werking optimaal te kunnen uitvoeren.
In het begin gaat het langzaam, maar later sneller.
Draag hem de eerste dag twee uur en bouw dat langzaam op.
Wanneer men de ClaeSmog 's nachts op het nachtkastje legt, ervaren veel personen een betere nachtrust en dromen meer.De ClaeSmog evenals het 30 puntenplan is voor persoonlijk experimenteer gebruik.

Wat anderen er van vinden:

Ervaringsverhalen over de ClaeSmog 1:

Nachdem ich die Probe einmal kurz in die Hand genommen habe, ist der Energiewert in der Elektroakupunktur für Stunden positiv so verändert, dass ich keine weiteren Messungen mehr machen kann. Irgendwelche anderen biologisch relevanten Informationen sind dann mit meinem System nicht mehr messbar
***************************************************************************************************************************
Meine Freundin spricht schon verhalten von positiven Effekten, so z.B. dass sie trotz minutenlangem Aufenthalt auf dem Balkon - zusätzlich nur geschützt durch Ihr Fläschchen - die Nacht darauf recht gut schlafen konnte. Wir messen an dieser Stelle normalerweise Strahlungswerte von 400 uW/m2. Fundierte Erfahrungen müssen wir noch heraustesten - wir halten Sie auf dem Laufenden.
***************************************************************************************************************************
Ik voel me of ik onder een bus heb gelegen.
Alles doet zeer en hitteaanvallen. Het zijn dezelfde verschijnselen die ik had toen ik verschrikkelijk last had van straling. Pijnlijke gewrichten en spieren, dikke keel en hoofdpijn. Het is lang geleden dat ik mij zo gevoeld heb. Ik draag hem dus maar even niet nu ik zo ontzettend reageer.
Ben benieuwd naar andere reacties. En dat zo´n buisje dit kan veroorzaken.
--------------------
Hoi Charles voel me weer OK.
--------------------
De komende week draag ik het 2e buisje dat je mij zond nog. Ik heb afgelopen week de tuin aan de voorkant opgeknapt omdat die 3 dennen waren verwijdert en ik voelde mij goed.
Je hebt toen geconstateerd dat aan de voorkant de straling behoorlijk hoog is en toch heb ik daar zo´n uurtje doorgebracht. Ook was ik deze week bij de vrouwenbouw in de kerk. Ook daar voelde ik mij goed en dat is wel eens anders geweest. Op het dak staan 5 masten. Dus begin oktober zal ik de 1e weer eens gaan uitproberen.
-------------------
Goedemiddag Charles, wat betreft mijn claesmog HET GAAT UITSTEKEND.
Ik draag nog steeds de lichte versie en ik voel mij uitstekend, slaap goed en ik zou bergen kunnen verzetten.
-------------------
Hoi Charles ik heb voor mijzelf weer een proef gedaan met de claesmog. Uiteindelijk ben ik een proefpersoon.
Woensdagavond niet dichtbij  maar in de badcel gelegd, donderdag niet gaan dragen, van donderdag op vrijdag flink last van mijn maag maar toch vrijdag niet gaan dragen.In de loop van vrijdag voelde ik mij steed gammeler worden dus toen toch rond 15,30 uur snel de claesmog omgedaan.
En.................................ik voelde mij steeds beter worden. Dus je kunt je als een gouden kip voelen maar je hebt de claesmog altijd nodig. Niet dat ik klachten had die anders had maar toch een unhappy feeling.
-----------------
ik ben nu 2 avonden gaan slapen zonder wapiti en..........heerlijk geslapen. Ook niet lang wakker gelegen. Maar er zit een nadeel aan.......................................ik wil blijven slapen s´morgens. Heerlijk uitgerust.
-------------------
Gister ben ik onverwachts naar den Haag geweest. Een vriendin en ik zouden naar de markt in Rotterdam gaan en bij het metrostation Zuidplein zagen we dat je nu rechtstreeks naar den Haag centraal kon met de metro. Dus......... we gingen naar den Haag.
Nu was het altijd zo dat ik blij was dat ik de metro uit kon bij Beurs en nu naar den Haag. Bellende en internettende mensen om je heen maar totaal geen last dus weer een pluspunt.
-----------------------
Hallo Charles, gister 2 uur ontmanteld op de operatietafel gelegen voor een operatie aan beide polsen. Ganglions. Het eerste kwartier werd er niets gedaan omdat de narcotiseur telaat was maar ik was wel verbonden aan alle toeters en bellen. Direct begonnen mijn bloeddruk en polsslag langzaam op te lopen.3 Uur na de operatie had ik alle klachten als vroeger.
Thuis rond 3 uur direct de Claesmog gepakt en ook vannacht laten zitten en nu zijn de klachetn bijna over. Vroeger zou ik daar een paar dagen over gedaan hebben. Zit nu nog met beide handen tot halverwege de onderarm in verband. Lekker lastig maar morgenmiddag mag het drukverband eraf.
----------------------
Mijn conclusie is dat als je de Claesmog overdag draagt je s'nachts geen extra bescherming nodig hebt. Leve de Claesmog.
------------
Hoi Charles ik moet je nog melden dat ik afgelopen week naar Ahoy ben geweest naar een optreden van Il Divo, een prachtig mannen zangkwartet. Er zaten zo´n 12,000 mensen in Ahoy en allemaal foto´s nemen men hun mobiel. Ik weet niet hoeveel straling een mobiel dan afgeeft maar............................GEEN LAST.

***************************************************************************************************************************
Ich trage ihn, wenn ich in die Stadt fahre, das ist jetzt öfter, weil ich am Hauptbahnhof zum Zahnarzt muß. Dazu nehme ich noch die Karte von Bio Protect.
Es hat den Erfolg, daß ich keine Atemnot komme und die Gelenkschmerzen (Funkkater) danach halten sich in Grenzen. Ich trage das Fläschchen an einem Seidenband am Reißverschluß meiner Jacke und nachts liegt es ½ Meter neben meinem Kopf. Ich schlafe gut und träume sehr intensiv und lang. Das hat sich verändert, ich konnte mich vorher nicht mehr an die Träume erinnern, jetzt weiß ich was ich geträumt habe.
***************************************************************************************************************************
gisteren bij de Sligro geweest (direct onder een C2000 mast). Al eerder viel me op dat ik er langer kon blijven zonder direct ''onderuit te gaan'' (daar heb ik je -volgens mij- ook over bericht). Gisteren kon ik er
blijven en ook na de tijd (en dat is nieuw) geen symptomen (die meestal een middag aanhouden).
***************************************************************************************************************************
Vandaag heb ik na mijn werk de door Charles gestuurde Claesmog omgedaan. Direct viel me op dat de aclimatiseringsklachten die ik normaal na een dag werken heb per direct weg waren. Niet langzaam of een beetje, helemaal weg.
Daarna volgenden:
17:00 - 19:00
- dorst, droge mond
- problemen met scherp zien
- steviger, stabieler staan
- in staat om een meningsverschil snel los te laten / niet meer herbeleven van de gebeurtenis in het gevoel
- zachte handen
- lichte hoofdpijn (heel zwakjes)
- niet geergerd door prikkels
Korte conclusie: ik merk dat de vecht/vlucht respons is uitgezet. Normaal gesproken heb ik veel moeite met het loslaten van de stres
--------------
Vannacht erg heftig gedroomd. Ik heb de ClaeSmog niet naast het bed gelegd. Opvallend is dat mijn vriendin hem een half uur heeft gedragen en even heftig heeft gedroomd. De dromen gingen over angst en agressie.
Ik weet niet hoe het je is gelukt Charles, maar de combinatie van eigenschappen van de ClaeSmog bevalt me. Enerzijds ontgiftend en anderzijds versterkend en ontspannend. Het lijkt er sterk op dat diepe emoties worden losgeweekt en dat je ze ook kunt helen omdat je je niet meer aangevallen voelt.
--------------
Vannacht heb ik als een baby geslapen. Niet alleen ik, mijn vriendin ook. Die reageert al op de ClaeSmog als hij maar in de buurt ligt. Verder weinig nieuws. Owja, ik merk dat mijn buikje verdwijnt. Ik val dus af doordat er allerlei gas uit me komt. Zowel boeren als windjes laten. Maar anders dan anders. Er blijft niks achter en het lucht echt op. Het viel me al eerder op dat ik me opgeblazen voelde. Dat begint te verdwijnen....
Ik drink me alleen wel suf aan water. Heb echt dorst en ow ow ow, wat smaakt die boterham met pindakaas lekker zeg.
Ja, nu weet ik het zeker. Vannacht weer niet hoeven plassen. Ik slaap in een keer door en ben echt uitgerust. Dat is jaren geleden dat ik niet 's nachts hoef te plassen. Verder weer extreem heftig gedroomd. Dingen die met mijn verleden te maken hebben. Misschien toch een soort van trauma dat losgeweekt wordt.
Mijn lichaam begint anders aan te voelen. Lichter en losser. Piekeren is bijna over. Ik leef meer in het NU.
------------------
De angst van ons konijn voor de stofzuiger is ineens weg. Daar konden we ons vandaag weer over verbazen.... Ze is al 5 jaar bang voor de stofzuiger. Gaat met grote bange ogen in de hoek van het hok zitten. Vandaag de stofzuiger aangezet. Ze keek op spitste haar oren, maar geen grote ogen en na een paar seconden was de stofzuiger niet eens interessant meer.
--------------------
Vannacht prima geslapen en uitgerust wakkergeworden. Geen bijzonderheden, alleen mijn dochtertje van 3 slaapt ineens weer langer dan de afgelopen maanden. Voorheen stond ze om 6:30 uur al op de douche. Nu ligt ze nog te ronken....
Mijn vriendin kan ineens 's ochtends weer normaal naar de WC sinds gisteren. Daar had ze al weken moeite mee. DECT -> darmen. Ik weet weer genoeg. Het gezin is weer blij.
Opvallend:
- negatieve bijwerking van medicijnen/voedingsmiddelen blijft achterwege
- mijn huid begint veel gaver te worden
- de algemene weerstand neemt toe
- de rest van het gezin lift mee op mijn ClaeSmog
- angsten lossen op als sneeuw voor de zon
- ik ben veel milder dan voorheen
Mijn waardering voor dit ding is hoog.
***************************************************************************************************************************
goede avond. hier een bericht van mij
met mij gaat het wel wat beter
ik heb niet meer die erge hoofdpijn
en slaap een stuk beter
ik draag het iedere dag
nog heel veel dank voor het buisje
***************************************************************************************************************************
Het is een paar weken geleden dat ik de claesmog van je ontving. Het leek me goed om het eerst een poosje te testen om te kijken wat er gebeurde.
De volgende dingen vielen me op:
De ontgiftingsverschijnselen waren er bijna niet. Dat had ik wel verwacht, omdat ik al jaren bezig ben met allerlei troep uit m'n lijf te verwijderen. De bevestiging was voor mezelf wel fijn. Pasgeleden heb ik
nog 4 weken sarsaparilla-tinctuur geslikt. M'n vriendin en ik ontdekten dit op de site van www.lymenatuurlijkgenezen.nl en zijn het eens gaan testen bij onszelf. Het werkt niet alleen als ondersteuning bij lyme-kuren. Het is een superontgifter denken wij. Tot in m'n botten heb ik het gevoeld. Af en toe een herhaling kan dus geen kwaad denk ik. Maar goed, deze ontgifting kan ermee te maken hebben dat het meeviel.
De eerste dagen heb ik het braaf 2 uur gedragen. Daarna vergat ik het en droeg ik het gewoon de hele dag. 's Nachts in het laatje van m'n nachtkastje was ook geen probleem. Wel doe ik hem zo nu en dan af als ik pijn in m'n keel krijg. Alsof je naar bovengetild moet worden, ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven.
Je vraagt je misschien af: waarom heb je de claesmog nog nodig, maar in ruimtes met veel straling merk ik toch veel verschil. Ik ben niet meer zo bezig met wat mensen achter en voor me in hun zak/hand hebben. De
tweede dag nadat ik de claesmog had, ging ik uit eten. Niets gevoeld! Na jaren tobben kan ik in een groep mensen zitten en denken: okay, zo voelt iedereen zich al die tijd natuurlijk, behalve ik. Dat is het grootste
cadeau van de claesmog! Ik voel de straling wel als het veel is, maar het 'pakt' me niet. Klopt dat? Wel voel ik een soort 'geruis' in het gebied rond m'n hart. Dat was ook m'n zwakke plek: heb een aantal keer
hartkloppingen en benauwd gevoel op de borst - ervaringen gehad. Het voelt nu alsof er een tegenkracht gegeven wordt. Heel apart.
De frequentie tegen de worm die je er extra ingedaan hebt, werkt ook trouwens. Na een paar dagen voelde ik hier en daar bultjes opkomen: dat komt door die rotbeesten. Nu hopen dat ze echt het loodje leggen :)
Kortom: ik ben je erg dankbaar voor je uitvinding!!! Je verdient een standbeeld :)
***************************************************************************************************************************
Nachdem ich Ihr kleines Wunderfläschchen nun einige Tage getragen habe und etwas mit ihm "herumexperimentiert" habe, kann ich Ihnen nur zu dieser gelungenen "Schöpfung" gratulieren. Es bewirkt - wenn man es benötigt - wahre fühlbare "Wunder". Aber nur, wenn man es benötigt - wenn der Körper "ja" sagt, was ich mit dem Pendel abfrage.
Und er sagt auch bei meiner Frau und bei meinem Sohn ja, der mit 43 Jahren im vergangenen Jahr einen Schlaganfall erlitt - ohne schwerwiegende äußerliche Folgen, aber der Körper ist immer noch in Aufruhr! Bei ihm hat der ClaeSmog sehr positiv angesprochen.

***************************************************************************************************************************
Danke Herr Claessens
für all Ihre hilfreichen Infos und dass Sie den Clae Smog mir so schnell zu sandten.
Ich habe ihn schon ein wenig ausprobiert.
Der Körper reagierte stark mit Müdigkeit und den mir bekannten Symptomen

***************************************************************************************************************************
Sehr gut! Er hat immer noch 100% und ich trage ihn täglich und er tut mir gut.
**********************************************************************************************************
De Claesmog van jou werkt langzaam en gestaag maar ik ga vooruit.
**********************************************************************************************************


Als mijn man het draagt in huis dan lift ik mee. Als ik het zelf dan ook draag is te heftig. Buiten de deur draag
ik het apparaatje in mijn broekzak. Op de huid is ook nog te heftig. Zoals u zelf ook aangeeft, langzaamaan
opbouwen. Bij mijn man werkt het nu goed. Naast de ClaeSmog droeg hij ook nog Bioprotect kaarten. Die
blijven nu schoon. Dat is een gunstig effect. (Deze persoon draagt nu een lichtere versie.)

05-07-2013 ClaeSmog in Australië

Hier nu twee opeenvolgende ervaringsberichten van iemand in Australie, die zojuist zijn ClaeSmog heeft ontvangen, die van hier naar Australie een maand onderweg was. Waarschijnlijk heeft de douane er lang over zitten dubben.

***************************
Hello Charles,
I am lost for words.
A few days ago I was fainting from the detox, thinking I was going to die.
Tonight I have been for a hour long bike ride, spent half an hour shopping in a store packed with Wi-Fi signals and then visited a friend, without any issues.
Usually I am to tried to do anything like this, all I want to do usually is sleep.
My energy levels are feeling normal again, also thinking clearly.
I did not realize just how bad I was till tonight.
Have been back on the computer for a couple of hours tonight with no problem and feel like I have enough energy to stay up all night. (and probably will)
Had to remove the ClarSmog a couple of times because of its strength.
I will document each day and keep track of the progress.
Other companies have sent me their devices and filters to try and none of them made any difference.
I am totally blown away. Thank you so much.
Kind regards,

*****************************

06-07-2013 ClaeSmog in Australië 2

Relaas van een ClaeSmog gebruiker in Australie.
(Nee, het is niet een verhaal zoals *Kuifje in Amerika*.)

DAY ONE - 3:07pm 6th of July, 2013

Note: I am four weeks into a Noni juice detox that has knocked me around severely and will continue with it for two more months.

  Just got back from a light bike-ride with the children. And checked the mail. The ClaeSmog has arrived! As soon as I took the ClaeSmog out of the letterbox I experienced a direct light sharp pain in my heart that I have never experienced before. Three minutes later after opening the envelope my entire body started reacting to the ClaeSmog, small tingles and a change of currant in my body, followed by a couple of heart murmurs. Five minutes after holding the Claesmog case,  it became to much. I had to move away from the ClaeSmog.

...Five minutes later, I open the ClaeSmog and held the small bottle in my hand and the same symptoms came back, just not as strong.

3:22pm Body seems to be adjusting to the ClaeSmog now, symptoms have disappeared, I just get heart Palpitations and feel a little dizzy if I wear it around my neck. (Bottle on chest)
 
4:27pm Wearing ClaeSmog around neck with bottle down my back seems to be working. Just spent an hour on the PC and twenty minutes on mobile phone which I have not been able to do for a couple of weeks.

5:03pm This stuff is good, I have no idea how it works but I am feeling good. I am going to go for a bike ride and see what happens if I push myself a little.

6:00pm  been for bike ride,  felt good & powered up. Called in to Office Works for harf an hour and the wifi didn't bother me to much.
Feel so good that I had to call into see a friend on the way home.

6:22pm taking off ClaeSmog, don't want to over do it. You can feel when it needs to come off. It starts to work against you at times.

9:00pm back home from ride. Put ClaeSmog back on and feeling great, very energised. Hitting the computer, which I haven't been able to do for a while.

11:30am Still feeling energised, going strong, so clearheaded.

2:00am Okay I better go to bed. Wow! Took ClaeSmog off, it is over charging me. Left the ClaeSmog next to my bed.

DAY TWO - 7th of July 2013

5:45am Almost five hours later I woke up, after having weird dreams, as the instructions mention.  "Feel SO refreshed." Better than I have for at least a year. (Up till now, some days I was struggling to find the energy just to hang the washing out)
What I found most interesting is how my back pain I have been having was completely gone. Yesterday the pain was that bad that I could hardly move in bed and the water in the shower even hurt when it sprinkled on my back. Don't understand why this pain has gone completely, have had issues with it on and off for years. Also, for three months I have had a numb area in my lower back that the chiropractor had been trying to rectify over the past three months, this morning, it to was gone.
(Note: Back issues came back later in the day, just not as severe)

9:00am Yesterday finely court up with me, I cashed and took myself to bed and took it easy, also giving myself a break from the ClaeSmog, as it gives me heart pilvitations when my energy levels are down.

3:00pm Went to the toilet and the ClaeSmog detox was well on the way. My stools had the most toxic smell, have never smelt anything like it in my life. (My diet had not changed) At this point I am thinking, is the ClaeSmog an Extra terrestrial solution?

3:30pm  After resting I went for an other one hour bike ride and pushed a little harder. (still riding much slower then I use to)
Wore the ClaeSmog around neck, with bottle down my back, inside shirt. Had to take of ClaeSmog on the way back from my ride.

6:00pm Had a healthy meal, relaxed with wife, feeling great. I think the Noni Juice and ClaeSmog are a good combination. Very happy with my progress and feel my  immune system is at a turning point.

11:30pm Bed, feeling very normal again.


DAY THREE 8th of July 2013...

MAJOR BREAKTHROUGH & HOSPITAL VISIT
12:45am Stray electrical currant coming through earth woke me up, via my earthing cable. Discounted myself. (Nothing to do with ClaeSmog)
8:45am Had average night sleep, quite restless. Back issues have surfaced again, just not near as bad as before.
Put on ClaeSmog for the day
12:00pm My nervous system kicked back into fully automated mode. Almost like a switch being thrown on.
1: Fright & flight mode was totally disengaged.
2: My body was able to sweet. (I have not been able to self regulate my body temperature for over twelve months) ...nervous system failure I guess)
3: Feel clear headed and totally motivated.
4: immune system, now active again, wants to now reject my two metal caps on my front teeth, as they have become sore and I can taste the metallic substance off them again like I use to be able to years ago.
1pm Went for a very slow and easy kitesurf which I have not been able to do for over 7 months. Only did a couple of short runs to feel human again.
3:30pm Cleaned the car. Have not been able to do this since last year
as my chronic energy levels have not allowed me to..
5:30 Started to faint, light headed, toxic overload I guess.
At hospital to get blood test (definitely not going to tell them about the CaeSmog or they will lock me up in a room with bars)
6:45pm Had another tools movement at hospital like never before, looked normal, however once again the smell was extremely faul.
19:47 Feeling cold, drugged and very faint and bit shaky. (Note: Took CaeSmog off at 17:30 hours and did not wear it at the beach)
Sugar levels 100%, waiting on blood work to come back.
My personal guess is it is toxins doing this. Parasite & metal poisoning, being released to quick. (??)
20:00 Maybe they could throw in a new set of front teeth and put it on medicare?

Just for the record. This fainting issue started before I received the ClaeSmog. 
Sent from my iPhone

DAY THREE - 1845pm Had another tools movement at hospital, looked normal, however once again the smell was extremely foul.
.
DAY THREE - 19:47 Feeling cold, drugged and very faint and bit shaky.
(Note: Took CaeSmog off at 17:30 hours and did not wear it kitesurfing)

DAY THREE - 2130 hours: Diagnosed with Benign Paroxysmal Positional Vertigo, gave me an injection and told to see a specialist. My personal guess is it was the toxins doing this, the parasites & metal poisoning, being released to quick. (??)

DAY FOUR - 9th of July 2013

DAY FOUR - 0730 hours: Cutting back to 20ml of Noni Juice per day. (From recommended 60ml) Also going to cut back on exposure to ClaeSmog.

DAY FOUR - 1000 hours: After spending five hours in the hospitals very high EMR/EMF fields and getting an x-ray. (They also wanted to give me a cat-scan but I declined) I then spent eight hours at work today, still thinking I was superman wearing the ClaeSmog device. For eight hours in an office I was exposed to 650gs units of dirty power and deck phone and Wi-Fi radiation.

DAY FOUR - 1800 hours: I finely hit a brick wall, taking myself back to square one. Off to bed AGAIN!

DAY FIVE 10th of July 2013

Just another day feeling dizzy, and hangover from the electro-smog overexposure I had on the 8th and 9th. It usually takes me three days to get myself back on my feet after exposure like this.

Have noticed my sense of smell has come back, smelling things like I use to. I was known for having an extra sensitive smell. I have not been able to smell like this for many years.

NOTE: finding ClaeSmog "interrupts" my Telstra iPhone5 3G mobile phone signal from up to one meter away.

DAY SIX 11th of July 2013

Feeling better. Went to work in a dirty powered office for five hours. Felt horrible afterwards but now I can bounce back much quicker.

DAY SEVEN 12th of July 2013

DAY SEVEN - 04:30 hours: “FULLY MOTIVATED! Have to say I feel like me again, what a great feeling, forgot what It felt like to be me. ClaeSmog has given me hope and my life back.”

Wearing ClaeSmog for 12 hours of a 24 hour day, body is adapting to it. Body responding to ClaeSmog when I tape it to certain areas of my body. Tail bone area is very effective for treatment to stomach intestines etc.

Can use technology again which is great, as that's all I know. Been in the electronics industry for 27 years and because of ClaeSmog, I can keep on going.

DAY EIGHT 13th of July 2013

A VERY SAID DAY FOR ME…

DAY EIGHT 0630 hours: Feeling GREAT. Cannot believe how unwell I was before using ClaeSmog.
I still need to limit my exposure to artificial EMR/EMF's, as over exposure will still disable me. Would be interesting to see how resilient I would be if I was to wear the ClaeSmog device long term.

DAY EIGHT 1200 hours: I had taped the ClaeSmog to the lower stomach area, touching the skin for an experiment. One hour later I got stomach cramps, which I never get. This device is powerful.

DAY EIGHT 1300 hours: Unfortunately, this is where I lost the ClaeSmog device. Lost the device down my paints, which makes this a very short trial, never less, an interesting one. The ClaeSmog came lose from the tape and fell to the ground when I walked down to the shops. Spent hours searching for it and almost cried.

Question: In what way did the ClaeSmog *interrupt* the iPhone5 3G?

Answer:

When the ClaeSmog device was sitting next to my bed approximatly 50 to 70cm away from the iPhone I was holding, like I am now, it took the phone up to two minutes to lock onto the Telstra 3G signal, instead of 3 to 20 seconds when the ClaeSmog was not present. 
It became quite annoying. Even after the phone found the 3G signal it would still freeze when surfing the net.

I know the iPhone5 is not the best phone. I purchased the phone because I need the "apple apps for work." Also I do like how the phone operates and the size also appeals to me. 

Mail dd 18-07 (onze tijd) uit Australië:
Just for your record. Going backwards quickly without ClaeSmog Can't use technology again.
Sent from my iPhone

(Sinds 15-07 is een nieuwe ClaeSmog onderweg naar Australië)

Mail dd 22-07 (onze tijd) uit Australië:
I am getting ClaeSmog Withdrawal symptoms, not nice.
Flight and fright and other EHS symptoms are back.
Customs better be a bit quicker this time around.

Mail dd 31-07 (onze tijd) uit Australië:
Claesmog is here, so happy!

Mail dd 01-08 (onze tijd) uit Australië:
Have been able to wear the device 2 to 3 hours at a time on the skin. Feeling much much better already. My body certainly responds well to this ClaeSmog. It seems to restore "balance."

Managed to go for my first bike ride after losing the ClaeSmog. Feeling so much better.
Wearing on skin all the time.
Are you sure this is not alien technology, it is too good to be true.
ClaeSmog is a real winner!

26-08-2013 ClaeSmog in Duitsland

Hallo Charles,
jetzt habe ich lange keinen Kontakt zu Ihnen gehabt.
Heute kann ich etwas berichten was Sie freuen wird.

Wir waren gestern im Garten von Freunden gesessen. Es war kurz vor einem Regen,
Unser Freund schenkte uns noch ein paar Tomaten aus seiner Vorzucht, dann fuhren wir heim. Auf dem Weg sah ich einen sehr großen Funkturm. Mein Mann sagte, den gibt es bestimmt schon 30 Jahre. Nur waren inzwischen viele kleine Sender dazu gekommen.

Ich habe die Sache wieder vergessen.
Abends aßen wir von den Tomaten. Nachts war es mir sehr übel und morgens mußte ich mich übergeben.

Mittags fing ich an zu frieren, Hände und Füße kalt zittrig und im Kopf schwäche. Diese letzten Befindlichkeiten kenne ich schon lange. Sie kommen, wenn ich zu lange mit Funkstrahlen Kontakt hatte. Ich war nämlich den ganzen NAchmittag in der Strahlung der blöden Station gesessen.

Ich konnte nicht warm werden, mein Mann deckte mich mit seiner Bettdecke zusätzlich zu aber ich blieb kalt.

Dann kam wieder das Übelkeitsgefühl.
Das Erbrechen habe ich nicht abgewartet.
Ich hängte mir Ihr kleines Fläschchen an den Hemdträger und binnen 10 Minuten war der Spuk vorbei.

Danke noch mal für Ihre Erfindung.

Jetzt ab Abend geht es mir sehr gut.

09-09-2013 ClaeSmog in Nederland

Ik heb weer enkele positieve reacties ontvangen op mijn ClaeSmog.
In verband met de privacy van deze personen worden ze niet hier vermeld.ClaeSmog, rechts de bio-energie zichtbaar. .

De ClaeSmog 1 is er voor de normale elektrosmog.
In verband met de nieuwe NB-IoT zenders is nu een zwaardere ClaeSmog ontwikkeld, de ClaeSmog 2 .