Meten aan personen

Buiten de uitgebreide meetapparatuur en antennes welke ik gebruik bij mijn bouwbiologische huisonderzoeken beschik ik ook over apparatuur om aan personen zelf te kunnen meten.

1. Zo het feit dat ik met een amerikaans systeem aura's kan meten, zoals ik op mijn website heb staan, kan ik ook nog meer.
(Hiermee meet ik op 40 punten rond het lichaam frequenties. Ook kan ik dat van bomen en planten. Het programma geeft dan aan hoe de gezondheid is, of ze water of voeding nodig hebben, of ze herstellende zijn of ziek, etc.)

.......

 

2. Kan non-invasive binnen twee minuten zo'n 240 biomarkers meten aan een persoon (zie Biomarkers).
Er uit springend voor mij belangrijk zijn de Electromagnetic Radiation, Calcium hoeveelheid en verlies, en het vetgehalte van de lever.

3. Kan ook met een bepaalde spectrumanalyse bepalen welke virussen, bacteriën, wormen, schimmels en andere stuff in het lichaam aanwezig zijn. Duurt toch wel 5 minuten.

Scan1 is de spectrumanalyse,

en scan2 is de uitleg van de gevonden pieken.
Kan uiteraard ook volgens dr. Voll electroakupunctuur toepassen, maar dat gebruik ik niet


4.
Ook heb ik apparatuur om iriscopie te plegen.

 

Dat duurt wat langer. De foto's kan men snel bekijken, maar om een computerprogramma de scan te laten waarderen duurt wat langer omdat jezelf de donkere lijnen met de hand moet traceren, waarna het computerprogramma de scan afmaakt en een uitslag genereert.

 
5. Zo kan ik ook de bio-energie van dingen, bv groenten, fruit of water meten.
(Bv. gevitaliseerd water tov gewoon water.) Alles verhoudingsgewijs volgens Reich.
Zo heb ik ook verschillen tussen diverse *gizmo's* (amuletten) kunnen meten.

........

En heb ik een sonde om ook de bio-energie van personen te kunnen meten.
Bijvoorbeeld een nulmeting, dan de persoon belasten en dan weer een meting doen. Kun je zien of de bio-energie is toe- of afgenomen.

6. Ik heb inmiddels een systeem om energievelden te kunnen filmen. Kan men goed zien waar er eventuele energie lekken in een persoon zitten en plekken waar een behandeling nodig is.
Zie ook: www.minderstraling.nl/Pagina055.html 

.. .

7. Zo heb ik al een filter, waarmee ik energiebanen kan fotograferen.
Waarop de staande golven van energie tussen oma en kind te zien zijn.

.......

8. Voorts kan ik longitudinale golven maken. Daarvoor heb ik bepaalde apparatuur zodanig aangepast, dat er een bijzondere werking van uit gaat, die niemand anders heeft. Dat wordt bv. gebruikt in de ClaeSmog.

9. Met een speciale multimeter kan men de lichaamsspanning meten. Hiertoe dient de te meten persoon zich potentiaalvrij te bevinden (meetsal op bed liggend). De plus gaat naar een handelectrode en de min gaat naar een aarde. Vaak bedraagt die 600-800mV. Met een waterbed kan dat wel meer dan 50.000mV of 50V bedragen.  

10. Heb een meter die de celspanning kan meten (dat is iets anders dan de lichaamsspanning). Is heel speciaal. Volgens Nobelprijs winnaar Otto Warburg hebben gezonde cellen een Voltage van 70-90mV.
Wanneer men ouder wordt en/of ziek wordt, zakt die elektrische spanning tot wel 50mV.
Wanneer het Voltage zakt naar 15mV, heeft de cel kanker.

 


11. Heb ook een apparaatje, waarmee je zelf kinesiologie kunt toepassen, zonder hulp van een ander.
Met de ene hand knijp je er hard in (die geeft dan een waarde in kg) en met de andere hand houd je dan iets bepaalds vast. Als het goed voor je is, geeft hij een hogere waarde aan.

12. Kan de persoonlijke belastingen in huis op diverse plekken meten met de Flimmerverschmelzungstest volgens prof. König.
Een rode LED flikkert. Met een draaiknop dient men het zo in te stellen dat men denkt dat het flikkeren is opgehouden. Een schaalverdeleing langs de draaaiknop geeft de toestand weer. 30-40% geeft aan dat de persoon op die plek belast is. 70% geeft aan dat de persoon op die plek in de woning niet belast is.
De belasting kan van diverse aard zijn.

13. Kan dat ook met een elektronische Georhytmogramm volgens dr. Hartmann.
 
14. Heb ook een apparaat, dat meridiaanpunten opzoekt, dwz. de waarde aangeeft, en wanneer niet in orde de juiste trillingen toedient.
  
15. En met de gewone spectrumanalyser kan ik ook het een en ander aan het lichaam meten qua frequenties.

16. En uiteraard met een speciale detector die voorzien is van een speciale contactsonde kan ik de hoeveelheid momentele elektrosmog in het lichaam aangeven. Dat werkt onmiddellijk.

17. En met het Egely Wheel kan men de vitaliteit meten.

18.  Met een microscoop, kan ik de *Geldrollenvorming* aantonen.

..

19. Met een speciaal EKG apparaat kan ik nu ook de hartslag variabiliteit meten (en tevens het zuurstofgehalte van het bloed.)
Zo kan ik de proeven van Paul Sommer en die van Magda Havas (met DECT) repliceren.

En dat allemaal elektronisch.

Voor velen klinkt dat als science fiction, voor mij als dagelijkse kost.

20. Ik had een *diagnosemiddel* waarmee ik personen kon testen in hoeverre zij elektrosensitief zijn voor diverse verschillende echte elektrosmog bronnen, want dat kan nogal eens grote verschillen uitmaken.
Maar wegens gebrek aan belangstelling heb ik dat inmiddels weer ontmanteld.
Deels omdat de *gemeenschap* liever nog twee-en-een-half jaar wacht op de resultaten van dr. Anke Huss, die € 300.000 te besteden heeft, en anderzijds, omdat ik het aantonen van elektrosensitiviteit niet meer belangrijk vind.
Mijn interesse ligt meer op het verhelpen van elektrosensitiviteit, dan op het aantonen ervan.

Want wat schiet je er mee op, wanneer je een attest krijgt, waarin staat dat je bijvoorbeeld niet gevoelig bent voor DECT maar wel hevig voor 5,8GHz signalen.
Gezien het feit dat de overheden elektrosensitiviteit niet willen erkennen, en de elektrosmog alleen maar toeneemt, kun je er geen kanten mee op.
De enige oplossing is om je lichaam weerbaar tegen elektrosmog te maken.
En dat is nu juist wat veel verstokte zg. elektrosensitieven niet willen.
Bovengenoemde zaken gebruik ik nu enkel nog om de werking van een aantal *gizmo's*, zoals de ClaeSmog op het lichaam te controleren en vergelijken.

21. Voor NLS systemen zie volgende pagina: Pagina306.html

 

Home | Nieuws | Feiten | Appell's | het bitje | Elektrosmog | Symptomen | DECT | ClaeSmog | Longitudinale |

Info | SBM-2015 | Bouwbiologisch huisonderzoek | Literatuur | Alternatief | Kontakt | Personen meten |